Sony Vegas PRO 11

23.10.2011 10:22
 

Kolekce Sony Vegas™ Pro 11

nabízí výkonné a zároveň intuitivní pracovní prostředí pro profesionální tvorbu videa a zvuku, včetně authoringu disků DVD a Blu-ray™. Sony Vegas není jen video, je to ucelená, výkonná a moderní platforma pro tvorbu a produkci multimediálního obsahu. Díky novým nástrojům pro tvorbu stereoskopického 3D, široké podpoře formátů, špičkovému zpracování video efektů, jedinečné podpoře zvuku a ucelené sadě střihačských funkcí a nástrojů, dosáhnete s Vegas Pro 11 mimořádných tvůrčích výsledků. Vegas Pro 11 obsahuje jak 32- tak i 64-bitovou verzi video editoru Vegas Pro 11, software DVD Architect™ Pro 5.2 a profesionální AC-3 kodér Dolby® Digital.

Sony Vegas Pro 11 usnadňuje práci jako nikdy předtím.
 


 

Sony Vegas™ Pro 11 představuje

• Profesionální balík programů pro audio a video tvorbu
• Široká podpora formátů včetně souborů AVCHD, XDCAM a AVC         QuickTime DSLR
• Podporuje práci s SD, HD, 2K a 4K
• Inovativní 2D a stereoskopické 3D nástroje
• Intuitivní authoring DVD a Blu-ray™ disků s programem DVD         Architect 5.2
• Obsahuje profesionální kodér Dolby® Digital AC-3
• Obsahuje nativní 32- i 64-bitovou verzi Vegas Pro 11


Nástroje pro přesnou editaci

Úprava SD, HD, 3D a videa pomocí technologie drag-and-drop, rozsáhlé editační nástroje a nesrovnatelné video efekty. K funkcím patří podpora 3D stereoskopické, vícekamerové editaci, 32-bit floating-point videa, stabilizace videa, přizpůsobitelné layouty oken, HDV / AVCHD / RED / SDI / XDCAM / HDCAM SR podporu a A / V synchronizace detekci a opravy. Více o střihu videa

GPU akcelerovaný výkon

Práce s OpenCL ™ podporovaných zařízení od AMD a NVIDIA, Vegas Pro 11 využívá GPU akcelerace pro Video FX, přechody, kompozice, pojezdy a kódování, které poskytují výrazně rychlejší práci. Přidání GPU akcelerace optimalizuje střih videa. Zkušenosti s Vegas Pro 11 jsou s tím, že přehrávání zvýšení výkonu a rychlejší vykreslování časy, které jsou ideální pro profesionály, kteří pracují v krátkých lhůtách, kde šetří každou vteřinu.
Více o  GPU akceleraci

Stereoskopická 3D editace

Vytvořte úžasné stereoskopické 3D projekty se stejnou lehkostí       a hbitostí jako s Vegas Pro workflow 2D. Vegas Pro 11 nabízí schopnost snadno importovat, upravit, zobrazit náhled, ale i výkon stereoskopického 3D média - vše za použití standardních formátů, včetně profesionální dodávky jednoho nebo dvou souborů se side-by-side, nahoru / dolů, nebo line-alternativního kódování. Anaglyphické  monitorování a výstup jsou také podporovány.
Více o 3D úpravách a dodávkách
 
Pro NewBlue Titler
Vytvořte 3D tituly s Titler Pro, výjimečně nové Titler z NewBlueFX. Titler Pro umožňuje uživatelům přidávat animace, profesionální styl šablony a efekty jejich titulům. Práce v reálném čase s GPU akceleraci efektů a přechodů a snadným pohybem textu na X, Y a Z osy, vše v pracovním prostoru Vegas Pro 11. Titler Pro je dokonalý doplněk pro stereoskopické 3D soupravy.
NewBlue Titler Pro přehled

Vynikající ovládání zvuku
Neomezený přístup k audio stopám, 24-bit/192 kHz audio, punch-in nahrávání, mixování prostorového zvuku 5.1, automatizace efektů, časová komprese / expanze, při přizpůsobitelném použití, real-time audio efekty jako EQ, Reverb, Delay a další. Rozšiřte své zpracování a míchání zvuku díky podporovaným možnostem třetích stran, audio VST plug-iny. Použijte Mixing Console pro přesné ovládání audia.
Více informací o audio produkci

Výkonný Blu-ray Disc ™ authoring
Vypalujte filmy na Blu-ray Disc ™ přímo z časové osy Vegas Pro 11 pro high-definition výsledkům. Použití software DVD Architect Pro (je součástí kolekce Vegas Pro 11) k autorské tvorbě DVD nebo Blu-ray disků s titulky, využití více jazyků i četné reprodukce nahraného záznamu. Uvidíte náhled a test vašeho díla v reálném čase. V programu lze použít jasu a kontrastu, oříznutí a Anti-blikání filtry. Přidat vysoce kvalitní přednastavená pozadí   a motivy,  přidat trvanlivost každého projektu. Set CSS           a Macrovision ® ochranu proti kopírování vlajky pro pány. Více     o Blu-ray authoring

Professional 32 a 64-bit workflow
Vegas Pro 11 rozhraní, poskytuje plně přizpůsobitelnou pracovní plochu, pro dosáhnutí dokonalosti , která vyhoví široké škále nároků tvůrčí práce. Umožňuje sledovat více oken na více monitorech a ukládat si layouty pro specifické editační úkoly. Použijte sady Vegas Pro, pro projekty do časové osy, upravte si    a uložte klávesové příkazy a využijte aplikaci tvorby ovládače     k automatizaci opakujících se úkolů. Více informací o průběhu práce

Široká podpora formátů
Vegas Pro 11 software  přirozeně podporuje nejnovější formáty profesionálních kamer, včetně XDCAM, NXCAM, AVCHD, a RED. Vegas Pro 11 software podporuje také statické obrázky větší, než jeden gigapixel v rozlišení. Použijte Pan and Scan nástroje pro tvorbu úchvatné filmové sekvence z těchto velkých obrázků, při zachování obdivuhodného HD rozlišení.
 

 

Zpět